جشنواره غذای سالم در مهدکودک بهارک انار برگزار شد

با حضور 35 نفر از والدین جشنواره غذای سالم در مهدکودک بهارک در شهرستان انار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان از انار، جشنواره غذای سالم در مهدکودک بهارک با حضور 35 نفر از والدین و مشاور امور بانوان فرمانداری شهرستان انار برگزار شد.  

در این جشنواره 30 نوع غذا با همت والدین کودکان و مربیان طبخ شد و به معرض نمایش گذاشته شد

معصومه هادی‌زاده موسس مهدکودک بهارک ، هدف از برپایی این جشنواره را آگاه سازی خانواده‌ها از اهمیت غذای سالم  با معرفی نمونه‌ای از غذاهای سالم  و ایجاد انگیزه در به وجود آوردن عادات غذایی سالم در افراد عنوان کرد.

فاطمه منتظری کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار با اشاره به انواع مواد غذایی انرژی‌زا و همچنین نحوه طبخ غذا اظهار داشت: درحقیقت همه مواد اولیه که به عنوان مواد غذایی نیروزا  در بدن انسان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند همگی جزوه مواد آلی هستند.

وی با بیان اینکه مواد غذایی باید حاوی مواد غیر انرژی‌زا هم باشند زیرا این دسته از مواد برای ادامه حیات ما ضروروی هستند خاطرنشان کرد: ویتامین‌ها ، مواد معدنی ، سلولز و آب با آن‌که به تنهایی و به صورت جدا قابلیت تامین انرژی برای بدن ما ندارند اما وجودشان برای تنظیم اعمال دستگاه‌های مختلف در واکن‌ های درونی بدن ضروری است در واقع مواد معدنی برای بدن ضروری هستند زیرا به دو صورت اساسی در بدن ما نقش ایفا می‌کنند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان افزود: احتیاجات انسان‌ها به مواد غذایی به حسب شغل ، سن ، شرایط محیطی و غیره متفاوت هستند و  یک انسان عادی حدود 2500 کالری به شکل روزانه مصرف  می‌کند اما این میزان در یک ورزشکار به چیزی حدود 4000 کالری افزایش می‌یابد و نوجوانان و ورزشکاران و کسانی که کار فکری دارند به میزان انرژی بیشتری نیاز دارند.

انتهای پیام/